NIEKO

NIEKOn blogi

Tiedätkö mikä on mielestäni palkitsevinta, mitä jokainen voi elämässään saavuttaa? Se on muutos. Itsensä kehittämisen kautta saavutettu muutos, joka vie sinua kohti jotain parempaa.

Voit asettaa itsellesi tavoitteita, vaikkakin ne saattavat tuntua alkuun isoltakin hypyltä tuntemattomaan. Mutta kuten minun isälläni on ollut aina tapana kannustaa, se riittää että aloittaa laidasta. Muutosta ei kannata ajatella isona kokonaisuutena vaan ottaa se haltuun pala kerrallaan. Pala kerrallaan on helpompi sisäistää muutoksen tuomat asiat niin, että ne tuntuvat luontevilta vielä vuosienkin jälkeen. 

Mielestäni ihmisen pitäisi kehittää itseään koko elämänsä ajan. Erityisesti niiden asioiden suhteen, joiden kautta maailma olisi kaikille parempi paikka elää. Parhaimpia muutoksia ovat ne, jotka tuovat hyvää omaan elämääsi ja samalla myös hyvää kaikille muille. 

NIEKO sai alkunsa minun omasta elämänmuutoksestani. Mitkä asiat saivat minut kyseenalaistamaan omaa kulutustani ja miten sain muutoksista pysyviä? Kuinka luopua kertakäyttötuotteiden kuluttamisesta ja ottaa kestotuotteet osaksi arkea? Mikä on tarina tuotteiden takana?

Tervetuloa lukemaan muutoksesta ja mihin se voi johtaa. Inspiroitumaan ja oppimaan lisää ekologisemmista elämäntavoista. Omakin matkani on vielä kovin keskeneräinen mutta jaan mielelläni tähän astiset oppini ja oivallukseni Teidän kanssanne.

Niina