Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy NIEKO (Y-tunnus 3014935-9). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja maksutavat

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.bynieko.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutapana on ennakkolasku. Tilauksenne saavuttua, teille lähetetään sähköpostitse ennakkolasku. Tilaus lähetetään maksusuorituksen saavuttua. HUOM! Toimituksissa saattaa olla välillä pieniä viiveitä, koska Nieko on siirtynyt sivutoimiseksi yritykseksi.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut, ja ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilaukset joko postipakettina tai kirjeenä. Tuotteiden toimitusmaksut ovat kirjeenä lähetettävissä 4,90€ ja pakettitoimituksena 7,90€. Tuotekohtaiset toimituskulut näette kassalla.

Toimituksissa käytämme  seuraavia toimitusmuotoja:

  • Paketti – toimitus lähimpään noutopisteesen, pakettiautomaattiin (Smartpost) tai toimipisteeseen
  • Kirjeposti

Toimitamme paketit valitun jakeluyhtiön normaalien toimitusaikalupausten puitteissa, emmekä vastaa jakeluyhtiön tilapäisistä muutoksista tai viiveistä pakettien toimitusten suhteen. Tilauksen yhteydessä olevaan kommentti kenttään voi halutessaan esittää toiveen sinulle sopivasta pakettitoimituksen noutopisteestä.

Nouto työhuoneelta

Halutessaan asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet NIEKOn työhuoneelta osoitteesta Kalajoentie 328, 85100 Kalajoki tai sovitusti 86100 Pyhäjoki. Mikäli noudat tuotteet, ota ensin yhteyttä info@bynieko.fi.

Vaihto ja palautus

Etäkaupassa on voimassa 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen palautuksesta ja vaihdosta aiheutuvista lähetyskustannuksista vastaa asiakas itse. Mikäli haluatte vaihtaa tai palauttaa tilaamianne tuotteita, ota ensin yhteyttä info@bynieko.fi

Virheelliset tai vioittuneet tuotteet

Mikäli tilaamasi tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan välittömästi ja ennen tuotteen mahdollista käyttöä yhteydessä info@bynieko.fi. Reklamaatio on tehtävä kuljetuksessa vioittuneesta tuotteesta viimeistään 7 päivän kuluessa toimituksesta, kuitenkin ennen käyttöä. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle, eli Postille.

Ongelmatilateet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@bynieko.fi Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on otettava yhteyttä myyjään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Muuta tärkeää

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan velvollisuus on tututustua ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kun Asiakas hyväksyy tilauksen, on hän sitoutunut noudattamaan NIEKOn tilaus- ja toimitusehtoja. Huomioithan vielä, että osassa tuotteista on käytetty kierrätysmateriaalia.

Ota yhteyttä

bynieko

NIEKO

0440911718 /  Niina

info@bynieko.fi

y-tunnus: 3014935-9