Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy NIEKO (Y-tunnus 3014935-9). Myymme tuotteita sekä yrityksille- että yksityishenkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja maksutavat

Yksityishenkilöt:

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.bynieko.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Yritykset:

Suuremmissa tilausmäärissä ota yhteyttä sähköpostitse info@bynieko.fi tai soittamalla 0440911718. 

Maksutapana on ennakkolasku. Tilauksenne saavuttua, teille lähetetään sähköpostitse ennakkolasku. Tilaus lähetetään maksusuorituksen saavuttua. HUOM! Toimituksissa saattaa olla välillä pieniä viiveitä, koska Nieko on siirtynyt sivutoimiseksi yritykseksi.

Muistathan, että maksamaton ennakkolasku ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@bynieko.fi

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut, ja ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilaukset postipakettina. Tuotteiden toimitusmaksut ovat pakettitoimituksena 7,90€.

Suuremmissa tilausmäärissä määrittelemme rahdin tapauskohtaisesti.

Toimituksissa käytämme  seuraavia toimitusmuotoja:

  • Paketti – toimitus lähimpään noutopisteesen, pakettiautomaattiin (Smartpost) tai toimipisteeseen

Toimitamme paketit valitun jakeluyhtiön normaalien toimitusaikataulu lupausten puitteissa, emmekä vastaa jakeluyhtiön tilapäisistä muutoksista tai viiveistä pakettien toimitusten suhteen. Tilauksen yhteydessä olevaan kommentti kenttään voi halutessaan esittää toiveen sinulle sopivasta pakettitoimituksen noutopisteestä.

Nouto työhuoneelta

Halutessaan asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet NIEKOn työhuoneelta osoitteesta Kalajoentie 328, 85100 Kalajoki. Mikäli noudat tuotteet, ota ensin yhteyttä info@bynieko.fi.

Vaihto ja palautus

Etäkaupassa on voimassa 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen palautuksesta ja vaihdosta aiheutuvista lähetyskustannuksista vastaa asiakas itse. Mikäli haluatte vaihtaa tai palauttaa tilaamianne tuotteita, ota ensin yhteyttä info@bynieko.fi

Virheelliset tai vioittuneet tuotteet

Mikäli tilaamasi tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan välittömästi ja ennen tuotteen mahdollista käyttöä yhteydessä info@bynieko.fi. Reklamaatio on tehtävä kuljetuksessa vioittuneesta tuotteesta viimeistään 7 päivän kuluessa toimituksesta suoraan postille.

Muuta tärkeää

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan velvollisuus on tututustua ennen tilaustaan kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kun Asiakas hyväksyy tilauksen, on hän sitoutunut noudattamaan NIEKOn tilaus- ja toimitusehtoja.